Solceller

Future House sælger og monterer også solcelleanlæg, dimensioneret præcis til jeres bolig og behov.

Sørg for at vælge det rigtige anlæg, fra en leverandør, der garanterer kvalitet og funktionsdygtighed. Såvel et for lille som et for stort solcelleanlæg udhuler jeres investering.
Future House udstyrer mange af vores nye boliger med solcelleanlæg, hvilket gør det muligt at opgradere et passivhus til et aktivhus, der producerer mere strøm, end det forbruger. Vi har således eksperticen og erfaringen, når det rigtige anlæg skal vælges og opsættes.

Solcelleanlæg er det langtidssikre valg

Solceller er et sikkert valg inden for vedvarende energi. Siden 1980 har antallet af solskinstimer i Danmark været tiltagende, og i gennemsnit har vi lige knap 1500 solskinstimer i hele landet. Hvis man overvejer at investere i vedvarende energi, er et solcelleanlæg derfor et oplagt valg.

Solcellerne producerer strøm ud fra lyset, og det er derfor ikke vigtigt for anlæggets produktion, at der er skyfrit. Et tykt skydække kan nedsætte strømproduktionen, men solcelleanlæg producerer også masser af strøm i gråvejr.

Så når man udover statistikken med de mange solskinstimer kan tilføje, at solcellerne også producerer masser af strøm selv i gråvejr, er der som regel kun prisen tilbage, der kan være årsagen til at mange tvivler med at satse på den vedvarende energi i solceller.

Prisen på solcellerne er tjent hjem på få år

Et solcelleanlæg vil have tjent sig selv hjem i løbet af 5-10 år. Det spiller selvfølgelig ind på produktionen af strøm, hvilken kvalitet du vælger. Jo bedre solceller, jo mere effektive er de selv med tykt skydække. Omvendt vil de effektive solcelleanlæg også være en dyrere investering, og det kan være svært at vurdere, hvilket anlæg der vil være det bedste valg. Her stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, så du føler dig godt klædt på til at træffe den beslutning, der er bedst for dig.

Så det er både et økonomisk, miljøvenligt og langtidsholdbart valg at satse på solceller, hvis du går med tanker om at energioptimere din bolig.

Vi kan hjælpe med rådgivning i forhold til, hvilken type solceller, du bør vælge, og hvor stort et anlæg, det vil være en god idé netop for dig at investere i. Vi kan desuden hjælpe med montering af solcellerne.

Tag gerne kontakt til os, hvis du har spørgsmål vedrørende solenergi, solceller og solcelleanlæg.