155 m2 Nøglefærdigt hus Hornbæk

Enfamilieshus i et plan, opført på stor naturgrund i udkanten af Hornbæk. Familien ville gerne have et hus med funkisvillaens rene linier og enkelthed, centreret om et stort centralt fordelingsrum, men samtidig også et hus, der faldt ind i naturen og passede til omgivelserne. Løsningen blev en moderne bugalow-villa med ensidig taghældning, der åbner op mod den store have mod syd og giver masser af lys og solvarme. Huset er beklædt med 180 mm sorte blokhusbrædder i en opdatering af det klassiske ‘Hornbæk’ sommerhus-look.

Byggeperiode: September 2010 – marts 2011

Projektets fakta

Energistandard: Passivhus
Placering: Birkedamsvej, Hornbæk
Brutto areal: 155 m2
Bygningsår: 2010-11
Arkitekt: Futurehouse
Ventilation og varmekilde  Drexel und Weiss

 

Bygherres udtalelse

Respekt og ansvarlighed

har gjort vores husbyggeri med Future House til en entydigt positiv oplevelse. Fra første byggemøde er vi blevet mødt med en åbenhed og en interesse for vores ønsker og behov, der har givet os en stor tryghed i byggeprocessen. Vi har virkelig følt en stor gensidig tillid, der kun er blevet bekræftet af kvaliteten i Future Houses arbejde.

Hornbæk den 13. maj 2011
Niels Larsen

 

Vi har nu boet i vores nye hus i to år…

og det lever til fulde op til alle vores forventninger. Her er masser af lys og luft, et behageligt indeklima og et fuldstændigt støjfrit ventilationsanlæg, der er meget let at betjene. Vi har holdt vores årlige energiforbrug på de lovede 2200 KWh til varmepumpe og varmt vand.

Future House har hele vejen sikret sig, at alt fungerer til vores tilfredshed, og de få gange vi har haft spørgsmål eller problemer (et knækket dørgreb), har Henning Kjær været der med det samme.

Hornbæk den 17. juni 2013
Niels Larsen