120 m2 Lavenergihus i Sorø

120 m2 lavenergihus beklædt med naturskifer på facader og med Rhepanol på taget. Huset er isoleret med træfiber, og der er etableret regnvandsopsamling til havevanding.

Projektets fakta

Energistandard: Passivhus
Placering: Sorø
rutto areal: 120 m2
Bygningsår: 2018-2019
Arkitekt: Karin Søgaard / Novaform
Ventilation og varmekilde  Jordvarme

Bygherres udtalelse

Da vi havde besluttet at sælge vores store hus og bygge et mindre bæredygtigt lavenergihus, begyndte vi at undersøge mulighederne. Efter besøg hos flere byggefirmaer, mødtes vi med ingeniør Henning Kjær fra Future House og Arkitekt Karina Søgaard fra Novaform på vores byggegrund. Vi mærkede med det samme, at de begge mødte os, der hvor vi var og lyttede til vores tanker om vores nye hus. Karina tegnede huset der blev tilpasset til grunden og de ønsker vi havde. Da tegninger og kontrakt var på plads, gik Henning og hans tømrere i gang med at bygge huset.

Vi har ikke bygget hus før, men i forløbet gik det op for os, hvor vigtigt det er, at de håndværkere som udfører opgaven udfører et godt og omhyggeligt arbejde. Gennem hele byggeperioden har vi oplevet, at Henning og hans dygtige håndværkere har været oprigtig interesserede i, at vores hus dels blev som vi ønskede det, dels at den håndværksmæssige kvalitet var helt i top. Håndværkerne havde altid tid til at tale med os, og tog positivt imod de ønsker til ændringer, vi havde undervejs. De sørgede for, at ideer er blevet til virkelighed.

Nu er vi flyttet ind i vores hus, som til fulde lever op til vores forventninger.

Tak til Henning og co for et rigtig godt forløb og for et meget smukt hus. Vi er glade for, at I ville bygge for os.

Vi kan på det varmeste anbefale Future House.

 

Cecilie og Peter, Sorø