122 m2 Danmarks Mindste Passivhus

Enfamilies passivhus opført i ét plan med regnvandsopsamling. Huset er Danmarks mindste certificerede passivhus. Jo færre nettokvadratmeter en bolig har i forhold til arealet af den ydre klimaskærm, desto sværere er det at opfylde passivhuskravene. Her er det ikke bare lykkedes – boligen er også Danmarks tætteste med et lufttab på 0,04 liter/sekund/m2, langt under passivhuskravene.

Projektets fakta

Energistandard: Passivhus
Placering: Blommehaven, Valby
Brutto areal: 122 m2
Bygningsår: 2012-13
Arkitekt: Novaform
Ventilation og varmekilde  Drexel und Weiss

 

Bygherres udtalelse

Da vi ledte efter en entreprenør….

…til at bygge hus på vores grund i Valby så vi på næsten alle udbyderes prøvehuse og fik tilbud fra 5 af dem. Med de krav vi havde til energimæssig fremtidssikring og regnvandsopsamling kunne hverken Huskompagniet, Benee huse, HHM eller Lasse Larsen matche Future House på hverken ekspertise eller pris.

Hos Future House mødte vi for første gang en entreprenør, der havde de samme tanker og faktisk byggede præcis som vi havde tænkt os vores hus, nemlig som passivhus og med regnvandsopsamling.

Igennem hele processen har vi følt os trygge og hørt i alle vores spørgsmål. Future House reagerede fleksibelt på alle udfordringer og formåede på trods af en forsinket start at blive tidligere færdig med huset end planlagt.

Vi kan varmt anbefale Future House som entreprenør til fremtidssikrede huse, der tilpasses til alle ens ønsker.

Lars og Helga König-Jacobsen, Valby