Lavenergihus

Tre aspekter af bæredygtigt byggeri

Lavenergihuse er bygget med gennemtestede metoder og materialer og forbruger betydeligt mindre energi end standard familiehuse. Det er godt i forhold til klima og miljø, men også i forhold til din private økonomi, fordi udgifterne til varmeregningen bliver væsentligt lavere.

Future House bygger
fremtidens lavenergihus

Future House bygger super lavenergihuse til familier. Vi bryder med traditionelle byggemetoder og vores mål er at tænke nyt, innovativt og grønt i en tæt relation til vores kunder.

Et Future house lever op til kravene i energiklasse 2020 og mere end det. Vi tænker længere ud i fremtiden.

Vores byggesystem er så banebrydende, at et Future house forbruger ekstremt lidt energi samtidig med at vi tilstræber fuld bæredygtighed.  Lidt ligesom konceptet for tyske passivhuse, det danske 0-energi hus eller plus energihuse, – men bare bedre.

Future House bygger lavenergihuse, hvor alle tilgængelige løsninger er i spil. I vores huse er der styr på varmegraderne, så mennesker der opholder sig i huset har et sundt indeklima og hverken oplever råd og svamp eller overophedning fra solen.

Vi hjælper dig med at bygge dit nøglefærdige lavenergihus eller vi bygger dit lavenergi råhus, hvis du selv ønsker at stå for det indvendige byggeri, som medbyg.