Gratis energitjek

Energirenovering af ældre boliger er næsten altid en god investering. Men den skal udføres rigtigt, på de områder, hvor det giver den største gevinst.

Vil I gerne nedbringe varmeregningen og sikre jer den bedste energirenovering for pengene? Så ring til Future House og få et gratis energitjek.

Hvad er et energitjek?

Et energitjek er for dig som måske overvejer at få gjort noget ved din eksisterende bolig i form af energioptimering, renovering osv. Her kan det være en stor fordel at få et energitjek, hvor boligen bliver drøftet ift. hvad der kan gøres for at optimere energien. Initiativerne kan være mange og det er helt forskelligt fra hus til hus hvad man bør gøre og hvad der er bedst for lige netop dig. Derfor anbefaler vi også at du ringer eller skriver til os og får en snak om hvad der lige præcis er den bedste løsning for dig. Et energitjek er gratis og det er derfor nemt og enkelt at få afklaret de overvejelser du måtte have.

Vi energitjekker jeres bolig og præsenterer jer for den rigtige løsning, hvad enten det er at få udskiftet vinduer, efterisoleret kælderen eller noget helt tredje.

Future House udfører gratis energitjek i Storkøbenhavn og Nordsjælland. I øvrige områder betales transporttillæg.