Historien om Future House

Future House bliver etableret i 2010 af bygningsingeniør Henning Kjær. Henning er oprindeligt uddannet tømrer og bor med sin familie i Hornbæk. Siden da har Future House opført arkitekttegnede huse rundt om i hovedstadsområdet og på Sjælland. Særkende for Future House er unikke arkitekttegnede huse med ultra lavt energiforbrug bygget med bæredygtige kvalitetsmaterialer. Byggefirmaet oplever stor succes og meget tilfredse kunder, der sparer mange penge.  Future House har på kort tid indhentet flere udmærkelser.

I 2011 blev Future House kåret som Danmarks tætteste hus og i 2016 blev et Future House nomineret i top tre til Danske Boligarkitekters “Ideprisen” – en fornem udmærkelse som et af Danmarks tre mest innovative huse.

grønt

Vi elsker vores arbejde, og vi er stolte af vores arbejde

I Future House er vores klare målsætning at bidrage til grøn omstilling ved at bygge huse med bæredygtig teknologi. Byggebranchen står i dag for en stor del af energiforbruget i Danmark, og 30 procent af alt affald kommer fra opførelse eller nedbrydning af byggerier. Det er en stor udfordring, som vi mener at branchen ikke blot bør være opmærksom på, men også bør handle ud fra.

Hos Future House er vi vores ansvar bevidst – ikke mindst af hensyn til fremtidige generationer. Vi taler ikke bare om problemet, vi gør også noget ved det og derfor er innovation og nytænkning en vigtig del af vores værdigrundlag. Derfor bygger vi lavenergihuse, der lever op til de skrappeste energikrav. Og vi bygger bæredygtigt, så der også tages hensyn til klima- og miljøaftryk med tanke på produktion, holdbarhed og minimal brug af farlige stoffer i materialerne.

Vi ser den store tilfredshed med vores huse, stor opmærksomhed fra førende fagfolk i bl.a. ingeniørforeningen og blandt boligarkitekter og ikke mindst de udmærkelser som vores byggeteknologi allerede har fået, som en klar blåstempling af forretningsmodellen, hvor en entreprenør tager skridtet videre fra traditionelle teknologier indenfor husbyggeri og bygger fremtidens bæredygtige huse.

Hos Future House tror vi på en bæredygtig fremtid for dig og din familie – og dit nye hus.