Derfor Future House

Vi bryder med traditionelle byggemetoder indenfor en-familiehuse. Vores mål er ganske enkelt at tænke nyt, innovativt og grønt i et tæt samarbejde med dig som kunde. Din tilfredshed er vores succes.

Future House er bygget af
innovation, bæredygtighed og tillid

Et tillidsfuldt og dialogbaseret samarbejde, hvor vi lægger særlig vægt på ærlighed og på at alle aftaler bliver gennemført til tiden, er en af grundstenene i vores firmapolitik.

Tryg byggeproces

hus14

Future House med bygningsingeniør Henning Kjær i spidsen leverer en skræddersyet pakke af faglig viden og håndværk fra første idémøde til aflevering af dit færdigbyggede hus. Læs vores kunders udtalelser her.

Dygtige håndværkere 

Future House har ansat egne håndværkere, der er veluddannede, ansvarsbevidste og sætter kvalitet og effektivitet i højsædet. Det betyder, at alt byggearbejde bliver udført med den bedste finish og til aftalt tid.

Arkitekter der tegner efter dine ønsker 

Future House bygger ikke to ens huse. Alle huse er unikke og arkitekttegnet i tæt dialog med kunden. Vi forsøger altid at gøre kundens drømme til virkelighed med udgangspunkt i byggegrundens unikke omgivelser, grundforhold og kundens budget. Vælger du et Future House kan du glemme alt om ens typehuse, som du skal tilpasse dig. Et Future House er tilpasset DIG.

Klimavenligt og bæredygtigt

Future House bygger lavenergihuse efter energiklasse 2020. Det betyder mindre energiforbrug og minimal CO2- udledning. Et Future House er bæredygtigt, fordi der er ballance mellem miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet og social kvalitet i byggeriet.

Tæt hus med et sundt indeklima

Nye huse skal være tætte. Future House bygger fremtidens boliger med et unikt byggesystem, som eliminerer risiko for at der kan opstå råd og svamp og som giver hurtig byggetid, slanke vægge , et godt indeklima og flere kvadratmeter end ellers. Vi bygger huse, der er dobbelt så tætte som kravene i Energiklasse 2020. Faktisk har vi bygget  DANMARKS TÆTTESTE HUS.

Minimale driftsudgifter

Future House bygger lavenergihuse med en ekstremt lav varmeudgift. Typisk helt ned til 2500,- om året. Det skyldes de skrappe krav til energiklasse 2020 samt vores særlige byggesystem, der giver ekstra tætte huse, og minimal træk gennem konstruktionen.

Kvalitetsmaterialer 

Future House går ikke på kompromis med kvaliteten og har altid øje for detaljen. Vi vælger anerkendte og gennemtestede produkter, der er fremstillet i materialer som er langtidsholdbare, kræver minimal vedligeholdelse og som har en høj æstetisk og funktionsmæssig kvalitet. Fx. beklæder vi vores huse med klassiske materialer som skifer, cedertræ og thermowood, der er vedligeholdelsesfri.