Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning til private er til jer, der bor udenfor for vores byggeområde i Nordsjælland og Storkøbenhavn og stadig vil opleve glæden ved at bo i et bæredygtigt hus fra Future House (bor I indenfor vores byggeområde bygger vi råhuse eller nøglefærdige huse i totalentreprise)

 

Går I op i at bo bæredygtigt ift. miljø og natur, men kan I ikke finde nogen,
der kan indfri jeres ønsker og krav til at bygge et bæredygtigt hus?

Så er vores bygherrerådgivning i bæredygtigt byggeri til private for jer.

 

Vi tilbyder bygherrerådgivning som en totalløsning eller som enkeltdele:

Skitsefase inkl. udbudsmateriale
Indeholder tegninger til jeres eget arkitekttegnede hus og en komplet beskrivelse af byggeprojektet.

Indhentning af tilbud fra lokale håndværkere
Inkl. forhandlinger og valg af den rette totalentreprenør fra lokalområdet. Vi arbejder lokalt for at minimere forurening og tidsforbrug til persontransport og øge brugen af lokale materialer og støtte lokale virksomheder.

Kontrahering, myndighedsprojekt, byggetilsyn og økonomistyring
Vi tager os af alt det kontraktuelle og søger om byggetilladelse på baggrund af myndighedsprojekt. Vi sørger også for, at byggeriet holder sig indenfor de økonomisk aftalte rammer. Desuden sikrer vi, at jeres ansvarsområder som bygherre bliver håndteret på bedste vis, at sikkerhed og sundhed er i orden på byggepladsen og yder fagtilsyn på byggepladsen, som sikrer høj kvalitet under hele byggeprocessen.

Afleveringsforretning, opfølgning på mangeludbedring og efterfølgende 1 års gennemgang.
I overtager jeres nybyggede hus, og vi sørger opfølgning på mangler og udbedringer frem til 1 års gennemgang.

 

Lad os hjælpe jer med at vurdere, om en totalløsning eller en delvis bygherrerådgivning er det rigtige for jer og jeres bæredygtige byggeri.

Lad os booke et uforpligtende telefonmøde

Hvorfor vælge bygherrerådgivning i bæredygtigt byggeri?

Det er et stort ansvar at være bygherre, og det kan være svært at bevare overblikket over byggeriets mange faser og vide hvilke beslutninger, der er det bedste for jeres bæredygtige byggeri. Som bygherrerådgiver sikrer vi jer en rentabel og detaljeret tilrettelagt byggeproces uden ubehagelige ekstraregninger. Vi er jeres mand i samarbejdet med entreprenøren, så I kan koncentrere jer om at være bygherre og sætte ord på jeres drøm om et bæredygtigt hus. Så sørger vi for, at det bliver bygget.

Hos Future House har vi 10 års erfaring som totalentreprenør indenfor bæredygtigt byggeri til private, og vi kender derfor den byggetekniske proces og alle parters rolle ned til mindste detalje. Samtidig arbejder vi sammen med nogle af Danmarks dygtigste arkitekter indenfor lavenergi- og passivhuse. I vores totalløsning får I et unikt, arkitekttegnet hus, skabt præcis til jeres byggegrund og jeres families behov og ønsker – bygget i bæredygtige materialer og med de mest optimale klimavenlige løsninger inde og ude.

 

Med vores bygherrerådgivning totalløsning får I:

✓ Et gennemarbejdet projektmateriale, der sikrer jer højeste kvalitet af jeres byggeri.

✓ Et gennemtænkt bæredygtigt arkitekttegnet hus skabt til præcis jeres grund, behov og ønsker.

✓ Adgang til vores liste af lokale totalentreprenører, der kan fuldføre jeres byggeri med lokale håndværkere, minimum transportbelastning og lokale materialer i så vidt omfang som muligt. Andet giver ikke mening.

✓ Bygherrerådgivning og ekspertise, der varetager både økonomi-, tids- og risikostyring af jeres byggeri.

✓ En tryg og struktureret proces fra tegningsstart til færdigt hus.

 

Al kommunikation med totalentreprenør går gennem os

Kommer materialerne til tiden? Mangler der noget? Holder budgettet?

Som bygherrerådgiver varetager vi al kommunikation med totalentreprenøren og underleverandører og sikrer, at der ikke opstår misforståelser mellem nogen af parterne.

Vi sørger også for, at alle faggrupper lige fra elektriker til tømrer er med i processen fra starten, så vi fanger udfordringer, finder de optimale løsninger og undgår fejlkommunikation. Det giver det bedste samarbejde, mest tryghed og sikrer, at alle kender planen hele tiden.

 

Vores bygherrerådgivning i bæredygtigt byggeri til private er for jer, der gerne vil gøre en indsats for at passe på miljøet og bygge klimarigtigt. I prioriterer bæredygtig livsstil og vil også gerne investere i den.
I vil også gerne have både byggeteknisk ekspertise og den nyeste viden om bæredygtighed at basere jeres valg ift. jeres bæredygtige hus på.

 

Med Future House som bygherrerådgiver får I:

✓ Et bæredygtigt byggeri med lavt energiforbrug pga. minimum behov for opvarmning og elektricitet.

✓ En god driftsøkonomi og en langtidsinvestering med høj gensalgsværdi.

✓ Et unikt, arkitekttegnet hus præcis til jeres grund og jeres behov.

✓ Høj bo-komfort, dvs. godt indeklima og god ventilation hele året rundt, god akustik og belysning udefra.

✓ Et bæredygtigt og klimavenligt hjem bygget ud fra den nyeste bæredygtige viden og høj faglig ekspertise.

 

Hvordan starter vi et evt. samarbejde om bygherrerådgivning med Future House?

Vi har en første indledende samtale på telefon. Skriv til os her for at aftale hvornår.

Efter telefonsamtalen mødes vi for at diskutere jeres overvejelser nærmere. Det kan fx foregå på jeres byggegrund.

Her taler vi om ønskerne til jeres bæredygtige hus, kvadratmeterpris og proces med arkitekten. Vi introducerer jer også til, hvilke bæredygtige materialer vi anvender, og deler vores syn på produktion, vedligehold og bortskaffelse målt i forhold til lavest muligt energiforbrug og CO2 aftryk.

Undervejs finder vi også ud af, om det er en totalløsning eller en eller flere af de 4 enkeltdele i vores bygherrerådgivning, der passer bedst til jeres behov.

 Vi vil gerne booke et uforpligtende telefonmøde