Bæredygtig efterisolering

Ét af de initiativer man bl.a. kan foretage sig når det kommer til at energirenovere ens bolig er, at foretage en efterisolering. Hos Future House tilbyder vi bæredygtig efterisolering som gavner både dit hus og miljøet!

Hvad er efterisolering?

En efterisolering består i at man enten isolerer dér hvor der ikke har været eksisterende isolering eller, at man forbedrer den isolering der allerede er i boligen.

Står man og tænker på at efterisolere huset, så er det typisk en overvejelse om det kan betale sig rent økonomisk. Dette afhænger meget af hvordan dit hus i forvejen er isoleret og hvilke muligheder det findes ift. at lave ny isolering. Typisk så vil der være en god økonomisk gevinst ved at efterisolere hulmur, som er nem at komme til, da arealet er forholdsvist stort. Også efterisolering af lofter, skunk mm. kan være en god idé, men her afhænger det meget af hvor tilgængeligt det er og hvor store rum der er tale om. Tag en snak med os og vi kommer gerne med en anbefaling til hvad du bør gøre!

Bæredygtig efterisolering fra Future House

Future House benytter papiruld til efterisolering af kældre og hulrum. Et miljørigtigt og økonomisk valg, der sikrer dig lave omkostninger og høj isoleringsgrad.

Papiruld er et isoleringsmateriale, der udnytter de hule cellulosefibres isolerende egenskaber. Cellulosefibrene bliver behandlet med brandhæmmende salte, så de har samme brandmodstandsbidrag som stenuld og bedre end glasuld. Cellulosefibrene til Papiruld kommer fra genbrug af aviser.

Fremstillingen af Papiruld kræver næsten ingen energi. Papiruld er et granulat, der blæses ind, hvor det skal bruges, så det lægger sig i alle hulrum og forhindrer kuldebroer.

Papiruld er et af de mest effektive isoleringsprodukter på markedet. Papiruld er det mest miljø- og CO2-venlige isoleringsprodukt på markedet. Papiruld bliver ikke fugtigt.

Efterisolering af hus fra Future House