Fra skitsetegninger til færdigt hus

Den store forskel på et typehus og et arkitekttegnet hus er, at du selv, i samråd med Future House og arkitekten, kan være med til at bestemme, hvordan huset skal se ud og hvilke materialer, der skal bruges i byggeriet. Når du vælger Future House, så vælger du i første omgang at få et blik på hvordan JERES skitsetegninger kunne se ud til jeres byggeprojekt, et designet hus, der er tegnet efter dine ønsker og dine behov og som er tilpasset jeres grund.

Skitsetegninger til arkitekttegnet Future House

Jeres samarbejde med arkitekten

Future House samarbejder med flere dygtige arkitekter. Når vi sammen har afdækket jeres unikke behov og jeres ønsker, sætter vi os sammen med vores arkitekt og arbejder på skitsetegningerne. Arkitekten lytter til planer og idéer – og vil så gå i gang med at designe huset, så det matcher jeres ønsker, jeres budget, og så det passer til den grund i har valgt. Her er det en rigtig god idé, hvis i allerede har gjort jer nogle konkrete tanker om, hvad det er for et hus, i ønsker jer. Det kan være en stor hjælp i dialogen med arkitekten, at i kan vise inspirationsbilleder eller tegninger af huse, design, detaljer eller andet, der viser, hvad der er jeres unikke smag.

Skitseprojektet på tegnebordet

Derefter vil arkitekten producere en række skitsetegninger. Det er skitser, der skal give et overblik over, hvordan huset kommer til at se ud, når byggeriet er færdigt. Her vil i fx kunne se ruminddeling, murtykkelse, højde og hældning på tag etc.  Hos Future House får du typisk to forskellige forslag til, hvordan dit nye hus kommer til at se ud. Så har du noget at vælge imellem – og du kan tage det bedste fra hvert forslag og kombinere. Det er også på dette tidspunkt, at materialelisten skal udfyldes.

Myndighedsprojektet

Næste trin er, at Future House færdiggør myndighedsprojektet. Myndighedsprojektet indeholder de endelige tegninger – inklusiv nødvendige ekstrategninger af særlige detaljer. Det indeholder også byggeansøgningen til kommunen, den endelige materialeliste samt beskrivelser af materialer og leverancer, tidsplan for byggeriet, nødvendige ingeniørberegninger og endelig pris.

Derefter er vi klar til at indgå en kontrakt om byggeriet af dit nye hus, hvis du fortsat ønsker det.

.