Arkitekttegnet

Arkitekttegnet lavenergihus fra FutureHouse i energiklasseAA

Et Future House er altid arkitekttegnet. Det er en del af vores entreprenørpakke. Du får et unikt, skræddersyet og arkitekttegnet hus, når du vælger et Future House. Det betyder, at du får den nære dialog med vores arkitekt.

Der er mange overvejelser når man tænker at bygge nyt hus. Hvilken størrelse skal huset have, hvad er kravene til et nyt hjem, og hvor ligger dit prisniveau?

Det kan være svært for en moderne familie at finde et typehus, der passer til netop de behov, man har, og selvom meget kan bygges om, er det for mange en bedre langsigtet løsning at vælge at bygge et nyt arkitekttegnet hus. Med et arkitekttegnet hus er du sikker på, at dit nye hjem er designet specifikt med dig og din familie for øje. Du får en finger med i processen fra start til slut, og du er garanteret et nyt hjem med løsninger, der er tilpasset dine ønsker, dine behov og dit budget.

Arkitekttegnet lavenergihus fra Future House med lækkert interieur

Et arkitekttegnet hus
til den moderne familie

Den moderne familie er kendetegnet ved en høj grad af individualitet. Familiestrukturen er ikke, som den var for 50 år siden, da parcellerne skød op i hele landet. For mange familier byder hverdagen på dine, mine og vores børn, mulighed for hjemmearbejdsplads og en lyst til stadig at dele tiden og være sammen, selvom de praktiske opgaver i hjemmet skal klares. Det stiller nogle helt nye krav til det moderne hjem.

Når du vælger et arkitekttegnet hus, er du sikret, at du kan tilpasse jeres nye hjem til netop jeres familie og jeres liv. Vi kan hjælpe jer med alle former for løsninger, hvad enten du selv har ideerne til, hvordan jeres hjem skal se ud, eller om du bare har en idé om, hvad I har behov for. Når vi finder ud af, hvad I har brug for, er vi eksperter i både at se på jeres behov her og nu og at medregne de behov, der opstår i fremtiden, så vi sammen sikrer os, at jeres nye hjem er tilpasset jer både nu og i fremtiden.

Arkitekttegnet lavenergihus fra Future House

Valget til den individuelle,
kvalitetsbevidste familie

Et hus designet af en arkitekt er på alle måder et andet hjem end et typehus. Du får design, kvalitet og unikke detaljer, der både er funktionelle og smukke at se på. Med en arkitekt ved din side til at tegne dit hus får du et hjem, du på alle måder bliver glad for at bo og være i.

Samtidig får du et hus, der er tegnet til grunden, og hvor omgivelserne er tænkt ind i løsningen. I Future House gør vi os ekstra umage med at tænke i helheder og sikre, at inde- og udemiljø hænger sammen. Arkitekten tegner både garage og terrasse ind i planerne for dit nye hjem, hvis du ønsker det.

Arkitekttegnede enfamilieshuse er vores varemærke. Det er vigtigt for os, at dit arkitekttegnede hus både er godt håndværk, lækkert design og god kvalitet samt, at du er sikret minimale driftsomkostninger.

Du får det bedste af alle verdener, når du både får indflydelse på dit hjem fra idéen på tegnebrættet til, at det er klar til at flytte ind i. Samtidig får du arkitektens ekspertise og kreative mindset, så nye ideer og løsninger, du end ikke havde troet var mulige, pludselig bliver en realitet. Hvis du ønsker det.

Et arkitekttegnet hus er designet til individualitet. Det er den bedste løsning til den moderne familie. Og så er det ikke dyrere.

Kontakt os for yderligere råd og vejledning vedrørende arkitekttegnede enfamilieshuse.